• Babagan Kita

Jinhua Jinyi welding alat pangayoman Co., Ltd., didegaké ing 2007, dumunung ing Jinhua, kutha hub penting ing tengah Provinsi Zhejiang, karo transportasi trep. Perusahaan iki 150 kilometer adoh saka pelabuhan Ningbo lan 40 kilometer adoh saka Bandara Internasional Yiwu. Iku 3km adoh saka stasiun sepur Jinhua, 1km adoh saka HangJinQu Expressway lan 3km adoh saka Jinliwen expressway.Perusahaan ing Departemen Perdagangan Luar Negeri Yiwu Trade City, utamané duwe peralatan protèktif (topeng protèktif, respirator industri, nyaring setengah topeng, bledug internasional masker, masker gas, kacamata pelindung, penyumbat kuping, penutup kuping, sarung tangan las, helm, sandhangan kerja, sabuk pengaman)...

Maca liyane